123spandoek.nl - YesHugo Delivery

Jouw spandoek van 123spandoek.nl geleverd door YesHugo Delivery

In samenwerking met taxibedrijf Brookhuis


Hoe zijn jullie bij YesHugo Delivery gekomen? In de Tubantia hebben we een artikel gelezen dat YesHugo een samenwerking is gestart met taxibedrijf Brookhuis voor het bezorgen van webshop artikelen voor de lokale markt. Dit artikel heeft onze aandacht getrokken en zo zijn we bekend geworden met YesHugo Delivery.

Waar kwam jullie vertrouwen in YesHugo Delivery vandaan? Het vertrouwen kwam voort uit alle met YesHugo gevoerde gesprekken. Het gevoel dat in zo’n gesprek ontstaat is erg belangrijk. In zo’n gesprek kom je erachter dat er echt naar jou geluisterd wordt. Intussen kunnen we zeggen dat we ervaring hebben, want onze webshop bestaat inmiddels al twintig jaar. We hebben met veel vervoerders samengewerkt, noem ze allemaal maar op. En een voor een zeggen ze ‘Wij weten wel hoe het werkt’. Dus als je een idee hebt is dat mooi, maar daar luisteren ze niet naar. Dit is anders bij YesHugo Delivery. Er is veel contact geweest met medewerkers van YesHugo Delivery op operationeel gebied. Gezamenlijk hebben we een goede aansluiting gevonden tussen onze systemen. We hebben de fouten geminimaliseerd en we zijn kosten efficiënt te werk gegaan. Op commercieel vlak hebben we samen gekeken naar hoe we het best pakketten kunnen aanbieden die voor beide partijen interessant zijn.

Hoe gaat de levering met YesHugo Delivery? Inmiddels hebben we al 102 pakketten met YesHugo Delivery verstuurd! Dus dat is voor de korte tijd al heel wat. 123spandoek is een productiebedrijf. Wij hebben geen ‘plank artikelen’. Dus als je bij ons iets voor 12 uur ’s middags besteld, is het op dag 3 klaar. Normaal gesproken als de klant wat thuis gestuurd krijgt is de levering op dag 4. Om concurrerend te kunnen optreden met de andere pakketvervoerders hebben wij afgesproken met YesHugo Delivery dat wanneer een bestelling op dag 3 klaar is, deze ook op dag 3 wordt opgehaald én geleverd. Als wij een spoedbestelling binnen krijgen die voor 12 uur ’s middags is aangemeld dan hebben wij deze om 3 uur ’s middags klaar voor een hoger tarief. De klant heeft dan zelf de keuze om het pakket bij ons af te halen of te laten leveren voor het dubbele tarief, maar dit gebeurt niet vaak.

Zijn de pakketten altijd op tijd geleverd en hoe zijn de reacties? We hebben geen klachten gehad, dus we kunnen ervan uitgaan dat het tot nu toe altijd goed is gegaan. De echte controle kunnen we natuurlijk ook in het systeem terugzien. We hebben nog geen specifieke reacties gehad op de levering. Dit gebeurt sowieso niet heel snel. Vaak gaan de reacties die we krijgen over het product. Wel hebben we wat feedback gedeeld met YesHugo Delivery over de mails met status updates die ze versturen naar onze klanten. Dit is snel aangepast. Dat is dus ook de communicatie die ons heel erg bevalt, het wordt meteen aangepakt en veranderd.

Ben jij nou ook benieuwd of wij een toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf?

Lees meer