Hierom kies jij voor YesHugo Delivery, we zetten de 4 grootste voordelen voor je op een rij! - YesHugo Delivery

Hierom kies jij voor YesHugo Delivery, we zetten de 4 grootste voordelen voor je op een rij!


Hierom kies jij Yeshugo Delivery; de snelste lokale pakketbezorger

Pakketbezorging draait om meer dan alleen het bezorgen van een pakketje van A naar B. Wij geloven dat pakketbezorging sneller, goedkoper, veiliger en duurzamer kan.

Sneller

De grootste ergernis bij het versturen of ontvangen van een pakketje is de levertijd. Pakketten staan gepland voor een bepaald tijdvak en komen te laat of zelfs pas de dag erna. Hierdoor kom jij met lege handen aan op de verjaardag van je beste vriend. Met YesHugo Delivery zal je dit nooit meer overkomen. Dankzij de vele tijdsblokken en zelfde dag levering mogelijkheid, verzendt én ontvang jij jouw pakket altijd op tijd en 7 dagen per week! Is er nog meer haast? Dan biedt YesHugo Delivery ook nog een spoedverzending aan waarin jouw lokale pakket binnen 2 uur geleverd is.Lees ook: Vandaag besteld vandaag in huis


Goedkoper

Tegen een vast tarief van €15 ontvang jij jouw pakket al binnen 4 uur in huis. Geen enkele koeriersdienst in Nederland biedt zo’n laag tarief aan voor het “vandaag verzenden zelfde dag geleverd” principe. YesHugo Delivery brengt het pakketje van deur tot deur, geen pick-up of drop-off punten meer.

Veiliger

Naast dat YesHugo Delivery de snelste en goedkoopste is in het verzenden en ontvangen van pakketten, is het ook nog de veiligste koeriersdienst. De koerier rijdt namelijk ook voor jouw lokale taxibedrijf! Hierdoor is er een grotere kans dat je een persoonlijke connectie hebt met de koerier. Onze taxichauffeurs stellen zich voor jou en je klant dienstbaar op. Je zult dan ook vaak dezelfde taxichauffeur zien die je pakketten komt ophalen.

De taxi waarin jouw pakketje wordt verzonden, is uitgerust met een live Track & Trace waardoor jij op elk moment kan zien waar jouw pakketje zich bevindt. Daarnaast is er de mogelijkheid om het rijgedrag van de koerier, tijdens het vervoeren van jouw pakket, te achterhalen. Is hierdoor iets aan de hand met het pakket? dan ontvang jij de verzendkosten terug. We streven erna om jouw pakketje altijd op tijd en zorgvuldig te leveren. Heeft je pakket meer dan een uur vertraging? Ook dan ontvang jij de verzendkosten terug.Duurzamer

Geen grote vrachtwagens of bestelbusjes die je pakket vervoeren maar gewoon taxiauto’s. Auto’s die al zijn ingezet voor het vervoeren van personen worden nu ook ingezet als koerier. Hierdoor staan taxichauffeurs niet stil en worden er geen extra auto’s gebruikt voor het verzenden van jouw pakket. Ook de extra kilometers naar een depot of verzamelpunt worden nu vermeden doordat er van deur tot deur geleverd wordt.