Bedrijven - YesHugo Delivery

De beste service voor je lokale klanten


Vandaag besteld is vandaag geleverd tegen de laagste prijs.

  • Snellere leveringen

  • Veiligere transport

  • Vast tarief per pakket

 

Blijf niet achter, kies voor de snelste levering


Met YesHugo Delivery heb jij altijd tevreden klanten. Jouw klanten willen namelijk zo snel mogelijk hun bestelling ontvangen, zelf het bezorgmoment bepalen en de bezorging live volgen via Live Track & Trace. Wij bieden het alle drie aan.
Jij levert sneller, betrouwbaarder en veiliger. Jouw pakketten komen op tijd, zelfs voor Sinterklaas en Kerst. Gegarandeerd dezelfde dag geleverd, gegarandeerd tevreden klanten.

Haal en brengservice– gegarandeerde levering

Deze snelle service kunnen wij aanbieden omdat wij geen gebruik maken van distributiecentra, ophaalservices en pick-up of drop-off points! Nooit meer een “We hebben je gemist” kaartje in de brievenbus van jouw klant. Wij halen de pakketten bij je op en brengen deze rechtstreeks naar je klant. Zijn we toch later dan de afgesproken tijd + 1 uur? Dan ontvang je je geld terug. Wij bieden onze pakketdiensten altijd aan tegen de laagst mogelijke prijs, ook voor avond- en weekend leveringen.

In 3 simpele stappen het pakket naar de klant op dezelfde dag

Vertrouwde levering

Door onze samenwerking met lokale taxibedrijven is onze levering veiliger en betrouwbaarder. Taxichauffeurs kennen de regio en zijn gewend om de perfecte dienst te leveren. Je zult dan ook vaak dezelfde taxichauffeur zien die je pakketten ophaalt. Gebeurd er toch wat onderweg met de levering? Bij ons zijn alle pakketten standaard verzekerd tot een maximum van €500,- per pakket.

Kwaliteit

Wij streven erna om de meest veilige verkeersgebruiker te zijn. Daarom werken wij samen met professionele taxichauffeurs en zijn al onze taxi’s uitgerust met een YesHugo rijgedrag software. Deze software draagt bij aan een verhoogd verkeersveiligheid en minder ongevallen. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn. Hierom geven wij onze klanten de mogelijkheid om een review achter te laten van de levering.

Meld je webshop, winkel of bedrijf aan

Op het moment dat jij je aanmeldt, nemen wij contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden betreft het bezorgen van pakketten en de koppeling aan ons systeem.

 

Wat mag je altijd verwachten van YH Delivery:


1Snelle communicatie.
Mochten er vragen of opmerkingen zijn vanuit de verzender, dan zullen wij zorgen dat er zo snel mogelijk iemand paraat staan om hierbij te helpen. Met behulp van het dashboard waar je toegang tot hebt, neem je direct contact op met de juiste persoon.
2Veiligheid en betrouwbaarheid.
De veiligheid van het pakket en het vertrouwen in onze koeriers staan hoog in het vaandel. Om beide te waarborgen, werkt Yeshugo Delivery met professionele taxichauffeurs die een goede service belangrijk vinden. Tegelijk zijn de voertuigen uitgerust met tools om de koerier te volgen, gereden ritten terug te lezen en rijgedrag te achterhalen. Mochten er problemen zijn, dan kunnen we dit makkelijk bekijken en oplossen. Tot slot zijn pakketten tot €500, - verzekerd mocht er wat gebeuren.
3Overzichtelijk systeem.
Voor alle aangesloten bedrijven die vaker pakketten met Yeshugo Delivery bezorgen, krijgen een inlog tot het systeem waarbij alle leveringen overzichtelijk in jouw dashboard staan. Hierin zie je welke er nog geleverd worden of al geleverd zijn. Mochten er lastige vragen komen over het pakket dan kan je direct contact opnemen met de vervoerder.
4Haal & brengservice.
In tegenstelling tot andere pakketservices, komt Yeshugo Delivery jouw pakketten gratis ophalen bij het opgegeven adres. Vervolgens worden deze op de afgesproken tijd afgeleverd.
5Gegarandeerde levering.
Wij houden de ontvangers tot op enkele minuten voor de levering op de hoogte van het pakket. Dit zorgt ervoor dat 99% van de ontvangers op dit moment in staat zullen zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Om die ene procent te tackelen, neemt de vervoerder telefonisch contact op met de ontvanger om een nieuwe afspraak te maken voor een tweede levering.