Hoe maak je pakketbezorging bijzonder tijdens covid-19- YesHugo Delivery

Hoe maak je pakketbezorging bijzonder tijdens COVID-19


Voor pakketbezorgers begint de piek normaal in de laatste maand van het jaar. Het start vanaf Black Friday en bereikt zijn hoogtepunt tijdens de kerstdagen. Maar toen COVID-19 toesloeg en het online winkelen een piek bereikte, moesten pakketbezorgers bijbenen om aan de toegenomen vraag van verzenders te voldoen. Nu is het meer dan ooit tijd voor pakketbezorgers om slimmer te werken en het nieuwe normaal aan te kunnen.

In deze blogpost noemen we drie handvatten om pakketbezorging bijzonder te maken tijdens de huidige wereldwijde pandemie. Zorg dat voordat je ze implementeert goed begrijpt of ze belangrijk zijn voor je klanttevredenheid.


Verbetering van verzending door route optimalisatie

Als de Corona besmettingen weer dalen mogen de fysieke winkels weer open. Toch hebben de meeste mensen alsnog de voorkeur online te winkelen. Hierdoor zullen bestaande klanten online blijven shoppen en komen er online ook nieuwe klanten bij.


The big uptick in online shopping activity will continue even after the COVID-19 crisis ends.

Nu steeds meer consumenten het gemak van e-commerce ontdekken, is een snelle oplossing om op de veranderende behoeften in te spelen van vitaal belang. Stel je voor dat een klant het bezorgingsschema wil veranderen, dan moet je zorgen dat je daar een oplossing voor hebt. Het systeem voor automatische route optimaliseren helpt je om de hele bezorgingsroute op automatische piloot te zetten voor een tijdige bezorging.

Bij YesHugo Delivery worden met onze slimme software routes uitgestippeld waarin meerdere pakketten in één rit bezorgd kunnen worden. We volgen de reis van elk pakket, zodat we de routes kunnen analyseren en verbeteren.

Bovendien is je account direct verbonden met je plaatselijke taxibedrijf. Daardoor is elke update die je doorvoert onmiddellijk bekend bij de vervoerder. Zo kunnen ze snel reageren en de beste routes berekenen.


Lokale bezorging staat gelijk aan snellere bezorging

Tijdens de pandemie voelen webwinkels en andere winkels het effect van fysieke afstand en willen ze meer dan ooit een gemeenschap opbouwen. De klant kon de gekochte goederen real-time voelen en aanraken in de winkel maar moet nu wachten op de bezorging. Daardoor is de wens van de ontvanger nog groter om de pakketjes zo snel mogelijk geleverd te krijgen.

Lokale bezorging stelt klanten in staat de producten online te kopen maar ze ook rechtstreeks aan hun deur te laten leveren. Het is ook een geweldige manier om contact te maken met klanten in de buurt, de verkoop te stimuleren en een geweldige ervaring voor de klant te bieden. Daarom is het ontwerpen van een snel en plaatselijk pakketbezorging systeem erg belangrijk om uniek te zijn.

Samen met taxibedrijven, winkeliers, bedrijven en consumenten biedt YesHugo Delivery snelle pakketbezorging aan tegen de laagste kosten en beste bezorgmomenten! We bezorgen plaatselijk en we zorgen ervoor dat je pakketjes zonder vertraging aankomen. Jij kiest de datum en tijd en wij leveren!


Track & trace en transparante communicatie

Ongeacht je beroep, niemand bestelt graag iets online en wil zich afvragen waar het pakketje is. Het optimaliseren van het track & trace systeem is misschien wel het belangrijkste wat je wilt doen om je van je concurrenten te onderscheiden.

Bedenk zelf wat je ergert als je op een pakje wacht. Niet de real-time status van het pakje kunnen zien? Of een fout in het adres kunnen wijzigen? Er zijn talloze voorbeelden van waar je klant ontevreden over kan zijn.

Track & trace maakt de bezorging voor iedereen veel ontspannender en aangenamer. Je klanten zullen blij en tevreden zijn en daardoor zul je het aantal telefoontjes naar je klantenservice verminderen.

Bij YesHugo Delivery is de bezorging veiliger en betrouwbaarder dankzij de korte communicatie lijnen met plaatselijke taxibedrijven, webwinkels en hun klanten. Met automatisch e-mails en sms-berichten worden klanten optimaal over hun bestelling geïnformeerd en kunnen ze zelfs zien wat het rijgedrag van de chauffeur is.

In een notendop...

De toekomst van de industrie van pakketbezorging wordt vandaag vorm gegeven. Grote koeriersdiensten moeten ervoor zorgen dat ze de toekomst sturen in plaats van geleid te worden. Om je bezorging bijzonder te maken moet je verder gaan dan je alleen door de trends te laten leiden. Je moet de trends op de voet volgen, maar ook luisteren naar de markten die je bedient.

Whatever steps companies take to improve delivery service they must consider what is possible, acceptable, or attractive in the markets they serve.

Elke dag zijn er nieuwe trends en ontwikkelingen, maar je kunt ze moeilijk allemaal tegelijk bijhouden. Om je hierop voor te bereiden moet je keuzes maken op basis van wat je klant precies wil.

Zoek uit of ze bezorging op de volgende dag, dezelfde dag of iets anders willen. Nadat je dit te weten bent gekomen moet je de bevindingen analyseren en de respectieve operaties uitbreiden. Hiervoor zal je de nodige technologie moeten verbeteren en je inspanningen verhogen om de efficiëntie op te voeren.