Kofferbak bezorging, de toekomst voor pakketten? - YesHugo Delivery

Laat je pakket leveren in je kofferbak

Wordt dit de nieuwe leveringswijze van de toekomst?


Stel je voor, je hoeft je geen zorgen meer te maken over een pakketje die bij jouw voordeur wordt achtergelaten. Of een pakketje die je na het werk nog gehaast moet ophalen bij het afleverpunt. Dan is kofferbak bezorging het alternatief voor dit probleem.

Met één druk op de knop je kofferbak ontgrendelen

Kofferbak levering het woord zegt het al wel. Jij als autobezitter kan jouw pakketten laten bezorgen in de kofferbak. Hiervoor moet de auto wel de benodigde hardware hebben om de kofferbak service mogelijk te maken. Alle auto’s vanaf 2015 beschikken over deze hardware en kunnen dus meedoen aan de kofferbak bezorging.

Deze dienst werkt op een praktisch en gebruiksvriendelijk platform waar de autobezitter moet inloggen op zijn account. Via dit platform kan de kofferbak van de auto worden ontgrendeld en vergrendeld. De snelheid van het platform is erg van belang voor een vlotte en veilige levering.


Hoe werkt deze manier van pakketbezorging?

Er zijn drie voorwaarden waaraan moet worden voldaan om de pakketten in de kofferbak van jouw auto te kunnen leveren, namelijk:
  • De auto is gefabriceerd in het jaar 2015 of hoger, uitgerust met een connected car service.
  • De auto eigenaar moet aangesloten zijn op het kofferbak levering service platform voor ontgrendeling en vergrendeling van de auto toelaten.
  • De auto moet geparkeerd staan binnen het vastgestelde bereik van de eigenaar en koerierdienst.

Veiligheid van kofferbak bezorging

Voor zover lijkt het een handige leveringsoptie. Het bespaart tijd en vooral moeite doordat je niet wanhopig naar het afleverpunt hoeft te gaan. We willen gemak, maar we willen ook de veiligheid van onze auto niet in gevaar brengen.

Hoe veilig is de kofferbak levering in onze auto? Het platform is ontworpen om de eigenaar van de auto de volledige controle en toegang te geven. Als de levering is gepland kan de eigenaar van de auto toegang geven aan de bezorger. Hiervoor zijn geen extra sleutels nodig die je aan de bezorger afgeeft of ergens verstopt. Alles gaat automatisch via het platform.

Twijfel je nog of dit veilig het is? Lees dan nogmaals de voorwaarden door of verzeker je tegen diefstal in de auto. Laat vooral geen waardevolle spullen achter die de bezorger mee zou kunnen nemen. Dan hoef je je ook geen zorgen meer te maken. Laat je pakketje in jouw kofferbak leveren!

Meer weten over deze vorm van pakketbezorging? Hier kan je lezen hoe het werkt.