Over ons - Yeshugo Delivery
 

Werken aan duurzame en intelligente oplossingen voor de logistiek

Met onze creativiteit, kennis en ervaring ontwikkelen en ondersteunen wij krachtige software en telematica oplossingen op het gebied van mobiliteit en logistiek. Gedreven door nieuwsgierigheid zoeken wij continu naar nieuwe mogelijkheden om het verschil te maken, te groeien en te innoveren. Met onze nieuwsgierigheid, kennis en enthousiasme maken wij de wereld een beetje mooier voor onze klanten, voor elkaar en voor het milieu.

 

Onze drive

Door de corona crisis zijn webshop bestellingen in de afgelopen maanden flink gestegen en zullen ook de komende jaren blijven stijgen. Daardoor worden er steeds meer pakketten verstuurd en is de wens bij de ontvanger nog groter om de pakketten zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Het liefst dezelfde dag nog. De huidige distributiesystemen zijn echter inefficiënt gestructureerd en niet ingericht voor snelle, regionale pakket leveringen. YesHugo Delivery biedt hiervoor de ideale oplossing. Samen met taxibedrijven, winkeliers, bedrijven en consumenten bieden wij een snelle pakket levering tegen de laagste kosten, zelfs in de avond of in het weekend! Wij leveren binnen enkele uren of op dezelfde dag!

Onze producten

Via de website en onze software ontvangen wij verzendingen en dankzij onze vele taxichauffeurs kunnen wij deze service aanbieden. Pakketten worden van a naar b van deur tot deur geleverd zonder een tussenschakel. De overcapaciteit bij taxibedrijven kan hiermee efficiënt benut worden. Samen met onze slimme software worden er routes uitgestippeld waarbij er meerdere pakketjes in één rit afgeleverd kunnen worden. Doordat de levering van a naar b wordt gebracht zonder tussenstation legt jouw pakket minder kilometers af en is dus duurzamer. Daarnaast is de kans op breuk en vermissing er vrijwel niet. Wij monitoren de rit van elk pakket, zodat we de routes kunnen analyseren en verbeteren.

YesHugo Delivery landelijk! Denk jij mee?

Bij YesHugo Delivery willen we graag innoveren en ervoor zorgen dat we de meest effectieve en service gerichte pakketdienst worden die CO₂ neutraal transport verricht. Op dit moment zijn er al een groot aantal bedrijven aangesloten voor regionale pakketlevering. Er zijn echter grotere plannen en ideeën om onze service uit te breiden naar landelijke leveringen. Een van de belangrijkste punten hiervan is dat we graag een landelijke service aanbieden om de vraag van onze gebruikers beter te vervullen. Om onze ambities te bereiken is er een globaal stappenplan opgesteld. Een aantal van de belangrijkste doelen waarvan we al enkele hebben bereikt zijn hieronder te lezen.

 • Regionale taxibedrijven aansluiten
 • Webwinkels aansluiten
 • Koppelingen met CMS systemen realiseren
 • Taxibedrijven aan elkaar koppelen voor landelijke pakket levering
 • Optimaliseren van alle processen

Om deze doelen te bereiken zijn er slimme ideeën en inzichten nodig. Daarom krijgen werken we graag samen met onze gebruikers om samen tot de beste oplossingen te komen. Denk jij ook mee?


 

Het team

 
 

Contact

Meer weten over Yeshugo delivery?
Stuur ons een berichtje via het onderstaande contact formulier.

   

   


  Adres

  Spoorstraat 114,
  7551 CA Hengelo
  Nederland  Telefoon

  +31(0) 85-2085202
  Ma, di, do & vrijdag van
  09:00 tot 16:00

   

   

  Contact

  Meer weten over Yeshugo delivery?
  Stuur ons een berichtje via het onderstaande contact formulier.

    

    


   Adres

   Spoorstraat 114,
   7551 CA Hengelo
   Nederland   Telefoon

   +31(0) 85-2085202
   Ma, di, do & vrijdag van
   09:00 tot 16:00