Pakketbezorger Breda en Tilburg binnen 2 uur leveren - Yeshugo Delivery


Dezelfde dag leveringen in Breda en Tilburg.


Vandaag besteld is vandaag geleverd, van deur tot deur, 7 dagen per week.Standaard tarief is €8,26 ex btw per pakket

  • Scherp geprijsd

  • Ophaalservice

  • Uitstekende serviceverlening

 

Pakket verzending in Breda en Tilburg, zo werkt dat.

 
 

Yeshugo Delivery is jouw supersnelle pakketdienst in Breda en Tilburg, met dezelfde dag leveringen bieden wij zowel winkeliers als particulieren een snelle lokale pakketservice aan. In Breda en Tilburg werken wij samen met het welbekende taxibedrijf VANDERWOU Taxi, met hun dienstverlening en de software van Yeshugo, zorgen wij dat verzendingen met spoed correct geleverd worden. Onze leveringen zijn live te volgen via telefoon, tablet of desktop. Daarnaast zijn taxi's uitgerust met rijgedrag analyse, hierdoor kunnen we nagaan of de chauffeur van het pakketje dat bezorgd is, netjes heeft gereden. Zo waarborgen wij de kwaliteit van de service en coachen wij bestuurders duurzamer te rijden.

Om de pakketten tijdig en zorgvuldig te leveren, hanteren wij de volgende tijdsvakken:
- Hele dag levering; aanmelden voor 14.00 is geleverd voor 22.30.

€8,26 per pakket ex btw

- Ochtendlevering; aanmelden van pakket voor 8.00 uur, is een levering voor 12.00 uur
- Middaglevering; aanmelden van pakket voor 12.00 uur, is een levering voor 16.00 uur

€12,39 per pakket ex btw

Andere pakketdienst mogelijkheden

Naast onze dezelfde-dag leveringen bieden wij ook spoed, nacht en volgende dag leveringen aan.

Pakketbezorgen van A naar B.

Past het pakket binnen de maximale afmetingen en gewicht?

Over VANDERWOU Taxi

De VANDERWOU Taxi is al sinds 1927 actief in het personenvervoer in Dongen en de regio Midden Brabant. Door die jarenlange ervaring zijn wij het aangewezen bedrijf om uw vervoersopdracht te verzorgen. Geen enkel aspect van de branche is ons onbekend en dat kenmerkt zich door de verscheidenheid aan opdrachtgevers. VANDERWOU Groep bestaat uit VANDERWOU Taxi met circa 65 representatieve voertuigen voor iedere vorm van taxivervoer en VANDERWOU Tours met circa 20 minibussen en touringcars variërend in capaciteit van 16 tot en met 90 zitplaatsen. Door de diversiteit binnen ons bedrijf en een totale capaciteit van 1442 stoelen zijn we in staat om voor iedere vervoersaanvraag een passende oplossing te bieden!Pakketten versturen in Breda en Tilburg

Onderstaande zie je het gebied waar VANDERWOU Taxi actief pakketten ophaalt én wegbrengt in samenwerking met Yeshugo Delivery.