Pakketbezorging rond de feestdagen - YesHugo DeliveryPakketbezorging rond de feestdagen:

gemakkelijk en snel met Yeshugo Delivery!


De uitdrukking “vandaag besteld, morgen in huis!” is vast niet aan je neus voorbijgegaan. Een belofte die vrijwel altijd waar wordt gemaakt, behalve met de feestdagen. Zoals je weet kan de pakketbezorging tijdens de feestdagen best chaotisch verlopen. Trek je agenda er maar voor uit, want dit jaar zal het door de toename van de online bestellingen niet anders gaan. Met Yeshugo Delivery als partner kies je voor een effectieve pakketbezorging en vermijd je deze eindejaarsstress!

Pakketbezorging feestdagen

Traditiegetrouw worden in de maanden november en december de meeste cadeaus gekocht. De laatste jaren kiezen we er massaal voor om deze cadeaus online te bestellen. Dit jaar zijn het totale online aankopen vanwege de coronacrisis zelfs met 36% gestegen. Daardoor werd de druk bij de pakketbezorging werd in het eerste halfjaar van 2020 flink opgevoerd. Het gevolg? Onderbezetting, overmacht en een enorme klachtenregen waarbij niet iedere klacht persoonlijk kon worden afgehandeld. Een scenario dat voor ieder bedrijf lastig te vermijden is, maar niet onmogelijk.

De tip die we graag willen meegeven is: bereid je bedrijf en personeel goed voor op de komende feestperiode. Vorig jaar zijn maar liefst een half miljoen pakketten te laat bezorgd. Voorkom teleurstelling door tijdig in te spelen op deze drukke periode en kies voor een pakketdienst waarop je kunt vertrouwen. Een vertraagde postbezorging rond de feestdagen is voor de klant namelijk erg frustrerend en voor het bedrijf niet wenselijk. Yeshugo Delivery heeft een andere werkwijze dan de doorsnee pakketdiensten. De eindejaarspiek, en de bijbehorende vertraging, wordt op een slimme manier ontweken door de overcapaciteit van de taxibedrijven te benutten.

Snelle post- en pakketbezorging kerst

Yeshugo Delivery bezorgt aangemelde pakketten binnen enkele uren. Wij werken samen met taxibedrijven, winkeliers, bedrijven en consumenten en bieden deze pakketbezorging tegen lage kosten aan. De pakketten worden van a naar b gebracht zonder in aanraking te komen met distributiecentra. Hierdoor kunnen wij de druk van de gigantische post- en pakketbezorging tijdens kerst op een efficiënte manier verwerken. Onze taxichauffeurs staan iedere dag voor je klaar, zelfs in de avonduren én in het weekend. De pakketten worden van deur tot deur bezorgd, waardoor het een duurzame manier van transport is. Onze slimme software maakt het namelijk mogelijk om de pakketten binnen twee uur af te leveren. Wil je graag gebruikmaken van onze innoverende pakketdienst die ook in drukke tijden gewoon levert? Meld jouw pakketten dan aan en verstuur ze op een efficiënte én duurzame wijze. Lees hier meer.

Meer weten over de ervaring van anderen? Lees dan de ervaring van 123Spandoek.nl.

Ben jij nou ook benieuwd of wij een toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf?