Taxi centrale Amsterdam nu ook actief - YesHugo Delivery
Samenwerking Yeshugo en Taxicentrale Amsterdam

Yeshugo Delivery ook actief in Amsterdam!

In samenwerking met Taxi Centrale Amsterdam


Taxi Centrale Amsterdam sluit zich ook aan. Per december 2020 is het daarom mogelijk om binnen én buiten de ring, pakketten binnen 2 uur aan te laten komen op bestemming. TCA kwam in aanraking met Yeshugo door het product "Customer Review", na het besluit dat dit niet het juiste moment is om dit te implementeren, werd Hedy Borreman daarnaast erg enthousiast over het nieuwe project "Yeshugo Delivery". Wij zijn langs geweest om haar een aantal vragen hierover te stellen.

Waar komt het vertrouwen in YesHugo Delivery vandaan? Wij zien dat er behoefte is aan andere vervoerservices dan alleen maar personenvervoer. Wij werkten al met YesHugo om een andere service op te zetten dat later is stopgezet door de huidige omstandigheden. Dit is wel de reden geweest om dit project, Yeshugo Delivery, versnelt met jullie op te pakken. Hier zien we wel toekomst in op dit moment.

Amsterdam is waarschijnlijk de drukste stad qua pakketvervoer, hoe verwacht je dit allemaal te managen? We hebben natuurlijk al veel ervaring met personenvervoer, de pakketten zullen op dezelfde manier moeten vervoerd worden. Er zou uiteindelijk een koppeling tussen YesHugo Delivery en TCA die zorgt voor een automatische verwerking van aanmelding tot aan levering. In eerste instantie gaan we dat pragmatisch aanpakken door gewoon handmatig e-mailtjes te beantwoorden en in te voeren.

Waar hoop je over een jaar te staan met de pakketdienst? Nou misschien hebben we dan wel een TCA-pakketservice naast ons personenvervoer. Maar voor nu is dat nog een beetje te snel om daar antwoord op te geven, maar we houden alle opties open. Hopelijk brengt het voor onze chauffeurs wat extra inkomens in deze moeilijke tijden. Het valt en staat natuurlijk met onze zelfstandige ondernemers, maar van onze kant zal dat zeker goed gaan.

Op welke manier willen jullie pakketjes gaan versturen? Voornamelijk met elektrische voertuigen zullen wij van a naar b pakketten vervoeren. Er zit natuurlijk een nadeel aan dat een chauffeur in principe motorrijtuigenbelasting aftrek heeft. Dat geldt niet voor elektrisch vervoer. Daarbuiten is elektrisch vervoer binnen Amsterdam ook nog prioriteit. Dus we dachten deze twee dingen te kunnen gaan combineren. Tot slot is het ook beter voor het milieu.

Hoe verwacht je pakketten binnen te halen? Wij hebben onze netwerkpartners al gevraagd om te kijken of ze ons kunnen ondersteunen in deze uitbreiding van deze diensten. Dus wij roepen op voor verbroedering door/voor de lokale partijen/bedrijven in Amsterdam. Als zij iets voor ons hebben, dan weten ze ons te vinden. Wij werken samen met partijen zoals de Oram, Green Business Club, Mac, metropool voor ondernemend Amsterdam en I Amsterdam. Zo hebben we verschillende netwerkpartners die een vrij breed bereik hebben binnen de ondernemers van Amsterdam.