Strategie - YesHugo Delivery

Wij willen gebruik maken van jouw expertise!

 

YesHugo Delivery is een innovatieve service waarbij de grootste taxibedrijven van Nederland deels figureren als pakketdienst. Met de slimme applicatie van Yeshugo en de capaciteit van taxibedrijven, streven wij naar CO₂ neutrale pakket verzendingen op dezelfde dag geleverd. Met regionale leveringen hebben we ons al bewezen, maar we willen meer! Daarom proberen wij, met de juiste technische oplossingen, onze diensten nationaal uit te rollen. Hiervoor willen we ook jou oproepen om met ons mee te denken over de juiste functionaliteiten in onze software. Lees hieronder verder hoe ver we al zijn, en waar we nog meer naartoe willen.


In 5 stappen naar CO₂ neutrale pakket verzending in heel Nederland

Om ervoor te zorgen dat we de pakketdienst worden die we willen zijn, hebben we een aantal doelstellingen opgesteld waar we op korte termijn naartoe aan het werken zijn. Een deel van deze doelstellingen zijn al behaald en bij een aantal hebben wij jouw hulp nodig.

Taxibedrijven aansluiten

In de eerste fase zijn wij als bedrijf druk bezig geweest met het aansluiten van taxibedrijven. Eerst met bekende taxibedrijven die al gebruik maken van onze wagenpark software. Vervolgens is het netwerk stapsgewijs uitgebreid naar provinciale dekking in vrijwel alle provincies.

Winkels aansluiten

In de tweede fase is het voornaamste doel om verschillende soorten winkels, webshops en bedrijven aan te sluiten aan ons verzendnetwerk. Hierbij ligt de nadruk op het genereren van volume in pakketleveringen om zo onze verzendcapaciteit zoveel mogelijk in te zetten.

Koppelen aan andere pakketdiensten

Om met YesHugo Delivery een toevoegde waarde te zijn op jouw huidige processen, hebben wij ons dashboard uitgebreid met de mogelijkheid om verzendlabels van andere pakketvervoerders uit te printen. Stap voor stap maken wij koppelingen met bekende verzendpartijen.

Koppelen aan webshop systemen

Om webshops, winkels en bedrijven sneller en efficiënter te laten werken zijn wij bezig om verschillende soorten webshop systemen te koppelen aan dat van YesHugo Delivery. Op deze manier kunnen webshops vanuit hun eigen systeem, met welk CMS dan ook, eenvoudig de verzending van pakketten verwerken. Denk dan bijvoorbeeld aan het printen van de juiste orders. In de loop van de tijd willen wij alle bekende CMS systemen integreren in het YesHugo systeem.

Landelijke pakketlevering

In de laatste fase hopen wij als bezorgdienst landelijk te kunnen leveren. Op dit moment zijn alle provincies gedekt, echter hebben wij nog niet de mogelijkheid om van regio naar regio te verzenden. Hier zijn we dan ook druk mee bezig om met een passende oplossing te komen. Door steeds meer taxibedrijven aan elkaar te verbinden, hopen wij stap voor stap uit te breiden tot een landelijke pakketdienst.

 

Help jij ons verder? We horen het graag!

Schrijf je in als lid van ons innovatie team en krijg als eerste updates over nieuwe plannen. Bekijk onze demo's waarin wij deze ontwikkelingen live laten zien. Deel vrijblijvend jouw mening en input om de beste pakketservice te realiseren. Samen naar een co2 neutrale pakket verzending die flexibel en competitief is. 

Denk met ons mee

Wij staan open voor feedback en ideeën, daarom willen we je vragen om mee te denken. Wanneer jij je gegevens doorgeeft, word je actiever bij het product betrokken en heb je meer invloed in nieuwe ontwikkelingen. Zo zou je uitgenodigd kunnen worden voor brainstormsessies, enquêtes en het runnen van tests. Daarnaast zal je eens in de zoveel tijd een nieuwsbrief met updates ontvangen. Tot slot hebben we een forum waarop we belangrijke topics omtrent deze co2 neutrale pakketdienst met elkaar bespreken. Ook één op één sessies met de developers zijn een optie om eens te kijken naar mogelijkheden voor jouw webshop. Alles is vrijblijvend en je kan elk moment uit het team stappen.

 
 

Waar staan wij nu?

Graag nemen we je mee in de resultaten die we tot nu toe al hebben behaald. In het stappenplan bovenaan is te zien dat dit bestaat uit 3 punten die afgerond zijn:
- Taxibedrijven die bij ons zijn aangesloten als chauffeurs;
- (Web)winkels die lokaal al met ons pakketten leveren;
- Andere pakketdiensten en de verzendlabels zijn bij ons in het systeem te verwerken.

 

Aangesloten taxibedrijven

Inmiddels beschikken we over tientallen aangesloten taxibedrijven en bezorgen ongeveer 1000+ chauffeurs met plezier onze pakketten bij de klant. In de toekomst zullen steeds meer taxibedrijven en chauffeurs ingezet worden naarmate meer pakketten zullen worden bezorgd.

1000+

Chauffeurs

5000+

Pakketten

Aangesloten (web)winkels

De tot nu toe aangesloten webwinkels hebben op dit moment al meer dan 5000+ pakketten mogen versturen. Met vele tevreden klanten als gevolg. Met YesHugo Delivery is de ophaalservice van pakketten geheel gratis, voor bedrijven en klanten, zelfs bij retourzendingen. In de toekomst hopen we nog veel (web)winkels aan te melden voor onze pakketdienst.

Gekoppelde pakketdiensten

Wij streven er als bedrijf naar dat ons systeem toegankelijk en gebruiksvriendelijk moet zijn voor onze partners. Door verschillende pakketdiensten te koppelen aan ons systeem zijn er inmiddels al meer dan 20.000 verzendlabels uitgeprint. Dit zijn naast onze eigen labels, ook die van pakketdiensten zoals PostNL en DHL.

20000+

Verzendlabels

 
 

Koppelen aan website systemen

Om webshops én taxibedrijven een zo goed mogelijke online-aankoop ervaring te bieden, streven wij ernaar om een gebruiksvriendelijk en efficiënt systeem te bouwen. Waarbij webshops en pakketdiensten naadloos op elkaar aansluiten dat te managen is via één systeem. Uiteindelijk willen wij alle bekende CMS systemen integreren om zoveel mogelijk webshops tot dienst te zijn. Benieuwd hoe wij pakketten afhandelen? lees meer.

  • YesHugo Delivery luistert echt naar onze wens en maken afspraken die naadloos aansluiten op onze processen. Klantcase.
    123spandoek.nl

    Meld je aan, blijf op de hoogte van YesHugo Delivery!