Taxi - YesHugo Delivery

Verdien met je taxibedrijf extra omzet met pakketjes versturen.


Sluit je aan bij het netwerk van YesHugo Delivery en beperk je overcapaciteit .

  • Optimale capaciteit

  • Gebruiksvriendelijk systeem

  • New business

 

Breid je business uit met pakketvervoer

Met de structurele onderbezetting bij taxibedrijven, die door de coronacrisis ook nog meer is vergroot, zagen wij de noodzaak om een tweede verdienmodel voor de taxibranche te ontwikkelen. De exploitatie van de nieuwe pakketdienst in de bestaande taxi-business infrastructuur leidt tot een nieuwe, extra structurele geldstroom die het voortbestaan van taxibedrijven nog beter kan garanderen. Hierom is YesHugo Delivery de perfecte uitkomst voor alle taxibedrijven. Wij bieden taxibedrijven daarom aan lokaal pakketten te bezorgen zodat de onderbezetting op wordt gevuld.


Vervoerder worden

Op het moment dat jij je aanmeldt, gaan we samen kijken naar een geschikt moment voor een demo van ons systeem en de mogelijkheden betreft de pakketten rondbrengen in de buurt van jouw vestigingsplaats.


Wat mag je altijd verwachten van YH Delivery:


1Transparantie en partnerschap.
Wij zien alle aangesloten taxibedrijven als partners, hun succes is dat van ons. Hierbij hoort complete transparantie en samenwerking om samen meer pakketten te mogen vervoeren.
2Uitstekende service.
Wij zijn altijd bereikbaar om taxibedrijven te helpen met het systeem en/of vragen over het verloop van de pakketten. Zo zullen we bij de opstart een medewerker ter beschikking stellen om je stap voor stap mee te nemen totdat jij er helemaal klaar voor bent om pakketten te versturen.
3Snel en betrouwbaar systeem.
Om jouw pakketjes soepel van A naar B te krijgen zorgen wij voor een goed en snel systeem om mee te werken. Hieraan blijven werken om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de koeriers, planners en managers.
4Ondersteuning in verkrijgen van pakketten.
Jouw succes is dat van ons, daarom zullen wij zo goed mogelijk helpen om pakketten te verkrijgen binnen het gebied waarin jij deur tot deur gaat leveren. Zo kunnen wij marketing materiaal aanleveren, website werkzaamheden uit handen nemen en ons netwerk inzetten.

    Contactgegevens

    Zij gingen je voor