Samenwerking met Taxibrainport - YesHugo Delivery
Samenwerking Yeshugo en Taxi Brainport

De eerste partner van Yeshugo Delivery;

Taxibrainport nu live in Eindhoven!


De eerste samenwerking van Yeshugo Delivery is per september 2020 een feit. Samen met Taxibrainport, onderdeel van de van Gerwen groep, is er samen gekeken naar de totale logistieke oplossing en hoe dit operationeel goed aansluit bij het taxibedrijf. Wij gaven Marco van Gerwen het woord om zijn verhaal te laten vertellen over de samenwerking met Yeshugo.

Hoe lang werk je al samen met YesHugo? Wij werken al vele jaren samen met YesHugo, ik weet niet precies hoeveel jaar. Maar al vele jaren en dat gaat erg prettig samen.

Wat sprak je het meest aan over YesHugo Delivery? Wat ons het meest aansprak aan YesHugo Delivery is toch het zonder magazijn vervoeren van pakketjes van A naar B. Waarbij we ook die taxi’s gebruiken die toch de helft van de tijd lege kilometers maken in de stad. We kunnen die lege kilometers opvullen, dat is voor iedereen beter want als taxibedrijf kunnen wij dan ook gewoon de kilometers goed benutten. Het is goed voor het milieu, de snelheid is beter, het is professioneel en daarom op alle fronten voor iedereen goed.

Waar zijn jullie verantwoordelijk voor bij YesHugo Delivery? Onze verantwoordelijkheid bij YesHugo Delivery gaat ver. We moeten de pakketten niet alleen ophalen en afleveren, maar ook zorgen dat het op tijd gebeurt en dat ze heel aankomen. Daarbij willen wij waar maken wat we beloven, dat is alles waar het om draait. Zelfde als een klant die het vliegtuig moet halen, moeten de pakketjes ook op tijd aankomen.

Waarom heb je ervoor gekozen om samen met YesHugo dit uit te voeren? We hebben gekozen voor YesHugo omdat er enorm veel apps op de markt komen. We worden door tientallen bedrijven benaderd om overal aan mee te werken. Maar dit was diegene die eruit schoot. Niet alleen voor het milieu en technisch maar vooral het feit dat we de mogelijkheid krijgen om lege kilometers te benutten. Daar is dit programma erg goed op gemaakt. Mensen worden snel geholpen en nogmaals, die lege kilometers is voor ons gewoon zonde. Daarnaast kunnen we toch een stukje extra omzet genereren. Maar vooral extra kwaliteit bieden naar al onze klanten in de regio.

Waar sta je over een jaar met het pakketvervoer door Van Gerwen / Taxibrainport? We worden met YesHugo een belangrijke speler in het pakketvervoer. Dat we eigenlijk alle lege kilometers die we rijden, en dat zijn er miljoenen, op kunnen vullen met pakketten vervoeren. Dat onze chauffeurs die toch aan het rijden zijn, ondertussen pakketten ophalen en afleveren. Daar gaan we naar toe, en daar geloof ik heilig in. Ik denk dat we daar staan.

Hoe bevalt de samenwerking met YesHugo tot zover? De samenwerking met YesHugo bevalt ons enorm goed. We zijn al helemaal in het begin benaderd om mee te doen, wat we ervan zouden vinden en hoe we erover denken. We zijn op alle fronten meermaals aangehoord om te kijken naar hoe we dingen nog meer kunnen verbeteren. Zo denken we na over vragen als; hoe kunnen we het perfect laten aansluiten op taxibedrijven, hoe kunnen we het voor de consument of voor de bedrijven nog beter maken? En die samenwerking is uniek, die is echt heel leuk.