Vandaag besteld vandaag in huis! - YesHugo Delivery

Vandaag besteld vandaag in huis


Vandaag besteld vandaag in huis!


Consumenten zijn steeds minder snel tevreden over de duur van de bezorging. Wanneer je als consument iets uit het buitenland besteld weet je dat het pakketje ongeveer twee weken onderweg zal zijn. Dit is natuurlijk wel afhankelijk uit welke land je het besteld. Maar in Nederland kom je daar in deze tijd als webshop niet meer mee weg. Consumenten willen het pakketje zo snel mogelijk ontvangen, het liefst dezelfde dag nog. Gelukkig geven steeds meer webshops hier gehoor aan en is vandaag besteld, vandaag in huis voor steeds meer webwinkels geen issue meer. De klant is voor veel webwinkels immers koning!


Waarom vandaag besteld vandaag in huis?

Steeds meer webshops hanteren het principe ‘vandaag besteld = vandaag in huis’. Wanneer je als consument een bestelling plaatst bij een webwinkel, dan ontvang je in 90 procent van de gevallen je bestelling morgen in huis. Maar als webshops wil jij je natuurlijk onderscheiden. In plaats dat de consument het pakketje de volgende dag in huis heeft, is het vandaag besteld vandaag geleverd! Maar naast dat jij je als webshop wilt onderscheiden en het je concurrentiepositie versterkt levert het nog meer voordelen op. Zo bied jij jouw klanten extra service en werkt het conversie verhogend. Een onderzoek van Bol.com heeft uitgewezen dat snellere levertijden zorgen voor zo’n 8% meer conversie. Daarnaast zorgen snellere levertijden er bijvoorbeeld voor dat consumenten sneller overgaan tot aankoop. En laat het nu net bij impulsaankopen extra belangrijk zijn dat er zo snel mogelijk geleverd wordt. Op deze manier voorkom je dat de consument zich niet in de tussentijd bedenkt en het pakket terugstuurt. Door het aanbieden van dezelfde dag levering kun je met jouw webshop ook een latere Next Day cut-off tijd aanbieden. Zo zou je deze kunnen verlaten tot 23.59 uur. Tot slot kun je door het aanbieden van de bezorgoptie ‘Vandaag besteld = vandaag geleverd’ het inpakproces van de pakketten over de gehele dag verspreiden.


Lees ook: Hoe je eenvoudig en snel zakelijke pakketten verzendt.

Same Day Delivery

Vandaag besteld vandaag in huis is ook wel bekend als Same Day Delivery. Een Engelse vertaling van ‘dezelfde dag levering’. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst bij een webwinkel die vandaag nog bezorgd, dan word je bestelling meestal in de avond geleverd. Bijna alle webwinkels zorgen ervoor dat je voor 22:00 uur je bestelling in huis hebt. Zo hoef je niet op te blijven om je pakketje in ontvangst te nemen. Maar let op; een bestelling die op dezelfde dag bezorgd moet worden brengt veel werk en kosten met zich mee. Als webwinkeleigenaar probeer je uiteraard zo min mogelijk van deze kosten door te berekenen aan de klant, want de klant is en blijft natuurlijk koning.

Weten hoe je de kosten van pakketverzending zo laag mogelijk houdt? Je leest het hier.

Benieuwd naar de toekomst van Same Day Delivery? Kijk dan dit filmpje van Tech Vision.

Met dezelfde dag levering YesHugo Delivery bezorg je jouw pakketten vandaag nog!

Wil jij nu ook dezelfde dag levering als bezorgoptie aanbieden aan jouw klanten en daarmee jouw:
✬ klanten extra service bieden;
onderscheiden van de concurrentie;
✬ klanten minder lang laten wachten op zijn of haar pakket door een verkort leveringstijd tijdvak;
druk op het inpakproces verspreiden;
retourzendingen reduceren;
Next Day cut-off tijd verlaten;
✬ en conversie verhogen?

Laat YesHugo Delivery je helpen bij het verzenden van al jouw pakketten. Wij regelen dat jouw pakketje(s) dezelfde dag op het gewenste moment op het opgegeven adres aankomt.