Veelgestelde vragen over Yeshugo Delivery - YesHugo Delivery

Meest gestelde vragen alvast op een rij, net zo makkelijk.


  • zakelijke voordelen

  • Onze chauffeurs

  • Actieve leveringsgebieden

  • Pakket verzending

  • Retourneren

  • Pakket ontvangen

Pakket verzending

1Waarom moet ik het telefoonnummer van ontvanger doorgeven?
Op het moment dat de chauffeur het pakket komt afleveren en er is niemand aanwezig, dan neemt diegene contact op per telefoon om een nieuwe afspraak te maken met de ontvanger.
2Welke pakketten mag ik versturen?
Je mag alle pakketten versturen zolang ze voldoen aan het maximale gewicht van 23kg en een afmeting van 80 x 50 x 30 cm (L x B x H).
3Wat kost het om een pakket te versturen?
Een pakket voor same day delivery heeft een vast tarief van € 14,99 per pakket. Pakketten die de volgende dag geleverd worden kosten € 9,99 per pakket. Leveringen met urgentie die binnen 2 uur geleverd moeten worden zijn € 29,99 per pakket.
4Welke gegevens heb ik nodig om te pakket te versturen?
1. De contactgegevens van diegene die verantwoordelijk is voor de aanmelding van het pakket (naam, e-mail, tel. nummer, bedrijfsnaam (optioneel)). 2. De gegevens van het ophaaladres (naam (aflever), adres, postcode, plaatsnaam) 3. De gegevens van de bestemming/ontvanger (naam, tel. nummer, e-mailadres, adres, postcode, plaatsnaam).
5Waar kan ik een pakket naartoe versturen?
Wanneer het ophaaladres en de bestemming binnen het gebied van één van onze taxibedrijven valt kan het pakket verzonden worden. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op via support@yeshugo.com.
6Ik heb nog geen enkel bericht ontvangen van YesHugo, wat nu?
Misschien is er een verkeerd e-mailadres opgegeven, neem contact op met de webshop waar je besteld hebt of mail naar support@yeshugo.com
7Welke statussen heeft mijn pakket?
YesHugo Delivery haalt het pakket op en brengt deze naar je toe. We gebruiken de volgende statussen:

Order toegewezen. Dit betekent dat het pakket is doorgestuurd naar het taxibedrijf bij jou in de buurt. Zij hebben de opdracht geaccepteerd.
Pakket opgehaald. Dit betekent dat het pakket is opgehaald bij het bedrijf waar je hebt besteld. Deze zit nu in de taxi die het pakket later bij je komt leveren.
Pakket is onderweg. Als het tijdvak begint waarin er geleverd gaat worden bij je en de chauffeur begint aan deze rit, krijg je hiervan een melding. Dan ontvang je ook een Track & Trace zodat je elke minuut kunt zien waar de chauffeur rijdt.
Pakket is afgeleverd. Dit zegt het eigenlijk al, we hebben het pakket succesvol bij je afgeleverd of bij je buren.
8Waar zitten jullie chauffeurs?
Op dit moment hebben wij actieve taxibedrijven in:

- Eindhoven en omgeving

Pakket ontvangen

1Kan ik mijn pakket ook ergens afhalen?
De pakketten worden voor je opgehaald en tot te deur afgeleverd. Mocht je toch liever zelf het pakket willen ophalen, dan zou je dit moeten communiceren met de verzender. Je kan het dan ophalen bij een pick-up point.
2Hoe wordt mijn pakket bezorgd?
Na het aanmelden van een pakket gaat er een melding naar de lokale koerier met de doorgegeven informatie. Een van de chauffeurs haalt het pakket op en levert op het afgesproken tijdstip.
3Hoe laat zal mijn pakketje worden bezorgd?
De hele dag kunnen pakketten verzonden en aangemeld worden. Afhankelijk van het tijdsvak dat jij aangeeft, zal het pakket verstuurd en bezorgd worden.
4Ontvanger was niet thuis bij bezorging, wat nu?
Wij geven de ontvanger een geschatte levertijd met een tijdsraam van 20 minuten. Tot het levermoment is het pakket live te volgen met Track en Trace, dit beperkt de kans op een mislukte levering. Mocht het alsnog voorkomen dat iemand niet thuis is, bellen wij de ontvanger op om een ander levermoment te bespreken.
5Waar is mijn pakket?
Via de mail ontvang je verschillende berichten met de status van jou pakket. Wanneer het pakket onderweg is naar je huis, krijg je een Track&Trace opgestuurd, zodat je het pakket letterlijk kunt volgen naar je huis. Hierbij ontvang je een tijdvak van 20 minuten waarin de taxichauffeur verwacht voor je deur te staan. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven. Heb je een order ID en postcode bij de hand? volg je pakket dan via hier.
6Is het mogelijk dat mijn huisgenoot of partner wordt gebeld bij de bezorging? ik ben zelf niet thuis.
Je zou in dit geval bij het aanmelden van het pakket zelf het telefoonnummer moeten doorgeven van je huisgenoot. Het is niet mogelijk om zelf het telefoonnummer te wijzigen nadat het aan je order gekoppeld is. Als je hiermee geholpen wilt worden, neem dan alsjeblieft contact het bedrijf waar je besteld hebt. Zij kunnen dit voor je wijzigen. Of geef in de eerste mail aan hoe je de bezorging graag geleverd wil hebben, bijvoorbeeld bij de buren of je huisgenoot.
7Kan ik het bezorgadres aanpassen?
Om misbruik te voorkomen is niet mogelijk om het bezorgadres zelf aan te passen. Neem contact op met de webshop waar je besteld hebt en check of ze het voor je aan kunnen passen.
8Ik ben niet thuis wanneer mijn pakket zal worden bezorgd, kan ik de datum en tijd nog aanpassen?
Je kan de bezorgtijd en datum van de bezorging aanpassen. In de eerste mail die je ontvangt krijg je de mogelijkheid om aan te geven hoe en wanneer we het beste bij je kunnen leveren. Wel kan je nog aangeven dat het pakketje voor de deur mag worden gelegd, of eventueel bij de buren mag worden bezorgd (alleen als het zonder er geen id-check, of handtekening vereist is).
9Ik heb niks besteld, maar ik ontvang wel berichten over een bezorging van YesHugo Delivery.
Dat is niet de bedoeling, misschien zijn de verkeerde gegevens doorgegeven. Neem contact met ons op via support@yeshugo.com
10Mijn pakket is beschadigd, wat nu?
Neem contact op met de webshop waarbij je besteld hebt. Deze kunnen je helpen om een oplossing te vinden. Zij kunnen eventueel weer contact opnemen met ons.
11Ik heb mijn pakket niet ontvangen, wat moet ik doen?
Neem contact op met onze klantenservice. Ze zullen je snel helpen.

Retourneren

1Kan ik mijn pakket retourneren?
Ja dat kan mits dit is afgesproken met de afzender.
2Moet ik mijn retour pakket wegbrengen?
Nee de vervoerder komt het pakket bij je ophalen aan huis.

Zakelijke voordelen

1Wat is de toegevoegde waarde van YH delivery voor mijn webshop?
Bij Yeshugo Delivery nemen we een groot pijnpunt van je bedrijf weg, namelijk een voorspoedige levering van je pakketten. Wij leveren op tijden waar anderen dat niet doen en doen dat zorgvuldig. Zo zullen klanten niet voor verrassingen komen te staan maar op het juiste moment de leveringen in ontvangst kunnen nemen.
2Waarom zal ik als taxibedrijf, vervoerder willen worden?
Yeshugo Delivery biedt taxibedrijven de kans om in minder drukke periodes (op een dag, in het jaar) , extra omzet te genereren met pakketleveringen. Deze pakketten zullen op dezelfde manier als passagiers meeliften met de chauffeurs.
3Hoe sluit mijn bedrijf aan op YH delivery?
Yeshugo Delivery sluit aan op de meeste bestaande planning systemen van taxibedrijven. Voor webshops en winkels is er overzichtelijk systeem gebouwd om je orders/pakketten te verwerken.